Personlig träning & massage

Privata lektioner passar perfekt för alla, det inkluderar helt nya studenter eller studenter som redan är i en avancerad nivå samt studenter som vill lära sig att bli snabbare och förbättra sina tekniker.
Privata lektioner passar också studenter som vill förbättra innan sina tekniker innan en uppkommande tävling eller om man helt enkelt inte har tid att träna de vanliga tider som redan finns på schemat.
Det kan vara kompisar som vill träna ensamma, det finns helt enkelt hur många olika scenarios som helst gällande privata lektioner.
Lär dig från våra kvalificerade instruktörer i din takt och när det passar dig.
Vare sig du är en nybörjare eller en som redan tränar på mmacenter så är du välkommen att skicka en förfrågan.

Brazilian Jujitsu

Rafael Macedo

Under sin karriär som MMA-proffs har Rafael Macedo tillförskansat sig en unik inblick i hur man bäst erbjuder en personlig och skräddarsydd allround-träning.
Med hjälp av lärdomar från en lång karriär hjälper Rafael Macedo dig att bygga en stark karaktär och samtidigt leva ett mer hälsosamt liv – oavsett om du är proffs eller nybörjare.

Daniel Rezaee

Daniel har 6 års erfarenhet av brasiliansk jiu jitsu och submission wrestling. Han är lilabälte i BJJ och har mycket erfarenhet inom nationella tävlingar i BJJ samt är fortfarande aktivt tävlande.
Han är känd för att vara pedagogisk med fokus på detaljer som instruktör. Varesig du är nybörjare eller vill ta din BJJ till nästa nivå så finns jag tillgänglig för att jobba tillsammans mot dina mål.

Jack Langen

Jack har 5 års erfarenhet inom BJJ och MMA. Han har tävlat nationellt och internationellt med goda resultat. Han har blåbälte i bjj och är amatör MMA fighter.

Thaiboxning och boxning

David Llorente

David har erfarenhet från amatörthaiboxning i Spanien där han härstammar från. Tränade 3 år i Thailand i bland annat Bankok, Ko samui, Ko lanta och Puket. David har 5 st amatörmatcher bakom sig. Han har arbetat i ca 21 år med personlig träning bland annat i sitt egna gym på Mallorca.