Personlig träning & massage

Privata lektioner passar perfekt för alla, det inkluderar helt nya studenter eller studenter som redan är i en avancerad nivå samt studenter som vill lära sig att bli snabbare och förbättra sina tekniker.
Privata lektioner passar också studenter som vill förbättra innan sina tekniker innan en uppkommande tävling eller om man helt enkelt inte har tid att träna de vanliga tider som redan finns på schemat.
Det kan vara kompisar som vill träna ensamma, det finns helt enkelt hur många olika scenarios som helst gällande privata lektioner.
Lär dig från våra kvalificerade instruktörer i din takt och när det passar dig.
Vare sig du är en nybörjare eller en som redan tränar på mmacenter så är du välkommen att skicka en förfrågan.

Massage

Upplev massage på MMA Center som passar just dig! Välj mellan målinriktad massage på specifika kroppsdelar eller en avkopplande helkroppsmassage. För optimal njutning vid helkroppsmassage, rekommenderar vi 60 minuters session för att säkerställa tillräcklig tid för varje del av kroppen.

Våra erfarna massörer och massageterapeuter erbjuder skräddarsydda behandlingar som sträcker sig från djupgående idrottsmassage för att lindra problemområden till en avslappnande klassisk massage enligt dina egna önskemål. Vi inkluderar även triggerpunktsbehandling och stretching efter behov.

För dig som föredrar koppningsmassage i Mölndal, erbjuder vi både helkropps- och delkroppsbehandlingar. Våra silikonsugkoppor skapar ett undertryck som mjukar upp muskler och bindväv, ökar blodcirkulationen och kan lindra cirkulations-, bindvävs- och muskelproblem. Kom ihåg att raka håriga områden innan koppningsmassage för bästa resultat, och var medveten om att blåmärken kan uppstå vid ytliga blodkärl.

Slappna av och njut av våra behandlingar med förtroende, eftersom vår massageolja absorberas av huden, vilket eliminerar behovet av att duscha efteråt. Boka din tid för avkoppling och välbefinnande idag!

Rafael Macedo

Under sin karriär som MMA-proffs har Rafael Macedo tillförskansat sig en unik inblick i hur man bäst erbjuder en personlig och skräddarsydd allround-träning.
Med hjälp av lärdomar från en lång karriär hjälper Rafael Macedo dig att bygga en stark karaktär och samtidigt leva ett mer hälsosamt liv – oavsett om du är proffs eller nybörjare.

Daniel Rezaee

Daniel har 6 års erfarenhet av brasiliansk jiu jitsu och submission wrestling. Han är lilabälte i BJJ och har mycket erfarenhet inom nationella tävlingar i BJJ samt är fortfarande aktivt tävlande.
Han är känd för att vara pedagogisk med fokus på detaljer som instruktör. Varesig du är nybörjare eller vill ta din BJJ till nästa nivå så finns jag tillgänglig för att jobba tillsammans mot dina mål.

Jack Langen

Jack har 5 års erfarenhet inom BJJ och MMA. Han har tävlat nationellt och internationellt med goda resultat. Han har blåbälte i bjj och är amatör MMA fighter.

Victor Cheng

Kampsport har varit en stor del av Victors liv sen 4 års ålder. Victor är den första svenska mästaren genom tiderna i BJJ och har totalt 5 SM Guld i BJJ/SW. Victor började träna BJJ 2004 och är idag 3:e gradens svart bälte. 2008 gjorde Victor sin professionella debut i MMA och gått totalt 15 Professionella matcher. Victors ambition är att inspirera sina klienter och dela med sig av sin erfarenhet.